Wielewaal 33, 5667 AA Geldrop +31 6 38122874 info@mg-opleidingen.nl

Basisopleiding Bedrijfshulpverlener

    You are currently here!
  • Home
  • Basisopleiding Bedrijfshulpverlener

Basisopleiding Bedrijfshulpverlener

Elk bedrijf is verplicht om de BHV geregeld te hebben. Hoeveel BHV-ers u nodig heeft hangt af van de RI&E. U wilt natuurlijk dat uw BHV-ers goed zijn voorbereid op ongevallen maar ook op procedures die te volgen zijn bij brand. Kan er nog geblust worden? Moet er ontruimd worden?

Een basisopleiding is altijd twee dagen van acht uur. Op dag een word de eerste hulp behandeld waarbij alle levensreddende eerste hulp wordt geleerd, o.a. de reanimatie en het gebruik van de AED.

Op de tweede dag wordt er geleerd welke blusmiddelen er zijn en hoe en wanneer ze te gebruiken. Ook wordt er geleerd hoe er bij een calamiteit ontruimd moet worden. Iedereen die deze training volgt krijgt een certificaat vanuit de NIBHV.

Herhaling Bedrijfshulpverlener

Als uw bedrijf BHV-ers in dienst heeft zullen zij ook elk jaar moeten worden bijgeschoold om hun vaardigheden op peil te houden. Juist omdat je deze kennis niet vaak nodig hebt is het belangrijk om ze te blijven oefenen. Een groep van maximaal tien BHV-ers kunnen we bijscholen in vier uur. We komen dan met twee instructeurs en een lotus om eerst de basisvaardigheden te herhalen en daarna nog wat oefeningen te doen die zijn afgestemd op uw bedrijf. Zo kunnen we de BHV-ers optimaal voorbereiden op realistische scenario’ s met brand en slachtoffers.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u nog vragen over deze opleiding? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina